Home » Uvid u potrošnju električne energije možete imati u dva klika

Uvid u potrošnju električne energije možete imati u dva klika

0

Svi koji žele da prate svoju potrošnju električne energije, ili samo steknu uvid u račun za struju od ovog meseca to mogu da urade i online. “Elektroprivreda Srbije” 1. novembra pokrenula je novi portal na kom možete online da plaćate račune kao i dobijete trogodišnju arhivu vaših računa.

Ono što je posebno istaknuto na protalu je da su naknade za plaćanje računa online, niže nego u bankama, s'toga korišćenjem ovih usluga dobijate i mali popust na vaš e-račun za struju.

Evo kako da se prijavite na portal i online platite račun za struju

Potrebno je prvenstveno da se registrujete na portalu EPS, tako što ćete uneti e-mail adresu i uneti lozinku. Sledeći korak je da unesete svoj naplatni broj i svoj JMBG i imaćete pristup svojim računima.

Korisnici portala mogu i bezbedno i brzo elektronski da plate račun za struju bez odlaska u poslovnice platnih institucija, putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard. Naknada po transakciji je manja u odnosu na plaćanje na šalterima banaka i Pošte Srbije, iznosi 28,77 dinara i ne ide u budžet EPS. Registracija i prijava na portal je jednostavna, kao i njegovo korišćenje. Građani na portalu mogu da prate svoju mesečnu potrošnju i već na oktobarskom računu moći će jednostavno i brzo da vide da li su i koliko uštedeli.

Takođe, najavljena je i aplikacija za plaćanje računa.

Izvor:Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *