Home » Turnir u preskakanju prepona „Trofej Beograda” na hipodromu nakon više od 10 godina!

Turnir u preskakanju prepona „Trofej Beograda” na hipodromu nakon više od 10 godina!

0

Nakon više od 10 godina, Konjički savez Beograda u saradnji sa JP „Hipodrom Beograd” i KK Fortuna 21. i 22. oktobra organizuje turnir u preskakanju prepona „Trofej Beograda” na terenima JP „Hipodrom Beograd”. Svečano otvaranje turnira je zakazano u 11.30 časova.

Programom su oba dana planirane utakmice gde će se naše najmlađe kategorije jahača, deca i juniori, boriti za titulu šampiona. Pored ovih utakmica, biće organizovane i utakmice za učesnike u kategoriji amatera koje su namenjene za početnike i mlade nade našeg sporta, kao i utakmica za seniore i iskusnije jahače koji će demonstrirati svoje veštine u zahtevnijim parkurima, a u nedelju će biti nagrađeni oni najbolji.

Posetioci će moći da uživaju i u druženju sa ovim plemenitim životinjama u divnoj atmosferi, biće obezbeđen sadržaj za najmlađe, druženje sa ponijima, kao i igraonica na otvorenom i avantura park. Svoje štandove na turniru će imati i udruženje „Potkovica”, koje se bavi hipoterapijom, i udruženje „Ekvivalent”, za decu sa posebnim potrebama.

Ulaz za posetioce je besplatan.

Izvor:Politika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *