Home » Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 15. novembra

Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 15. novembra

0

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku EU projekta “Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave”, organizuje Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2023/2024. godine. Sajam će biti održan 15. novembra u 10 časova, onlajn, na posebno dizajniranoj digitalnoj platformi, koja posetioce vodi kroz virtuelno zdanje Vlade Srbije.

Na ovom sajmu studentima pet državnih univerziteta ponudu od gotovo 900 mesta za stručnu praksu predstaviće 73 organa javne uprave iz 33 grada i opštine.

Studenti će biti u prilici da na digitalnoj platformi prisustvuju tematskim tribinama i saznaju koje novine donosi program stručne prakse za akademsku 2023/2024. godinu i obiđu virtuelne štandove organa javne uprave i univerziteta.

Takođe, moći će da učestvuju i u virtuelnim slušaonicama/chat room organa i univerziteta “Stručna praksa u javnoj upravi za moj univerzitet” i da direktno komuniciraju sa predstavnicima organa javne uprave i univerziteta i tako dobiju sve informacije o stručnoj praksi i kako do nje.

Detalji se nalaze na linku, koji je i ulaz na ovogodišnji sajam.

Izvor: ekapija.com

Foto: unsplash.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *