Home » Predsednik Gradske opštine Palilula nagradio mališane DVD Kotež za prvo mesto na državnom takmičenju

Predsednik Gradske opštine Palilula nagradio mališane DVD Kotež za prvo mesto na državnom takmičenju

0

Predsedenik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović ugostio je danas decu, članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kotež, koji su na nedavnom državnom vatrogasnom kviz takmičenju podmlatka u Novom Sadu osvojili prvo mesto i u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

Ivanović je pohvalio mališane, inače svi su učenici Osnovne škole “Vasa Pelagić” u Kotežu, što se angažuju i uče o važnoj humanoj aktivnosti i prenose protivpožarnu kulturu svojim vršnjacima. Za osvojeno prvo mesto na takmičenju uručio im je tablet računare, poklon od Opštine Palilula.

U znak zahvalnosti na podršci DVD Kotež, predsedniku opštine Palilula je uručena diploma i knjiga o četiri decenije rada i postojanja ovog DVD, a mali dobrovoljni vatrogasci su recitovali stihove o humanim i plemenitim delima vatrogasaca.

Prijemu su prisustvovali predsednik Vatrogasnog saveza Palilula Branko Bojović, predsednik DVD Kotež Nenad Ilić, gospođa Julija Orozović, koja je učestvovala u osnivanju DVD Kotež, a i danas je aktivna, članica DVD Kotež Afrodita Tešler i direktorka OŠ “Vasa Pelagić” Biljana Vujić, čiji učenici su vredni članovi humanitarne i preventivne organizacije DVD Kotež.

Izvor: palilula.org.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *