Home » Pošta u susret Sajmu knjiga – Slanje knjiga po povoljnim cenama

Pošta u susret Sajmu knjiga – Slanje knjiga po povoljnim cenama

0

Na 66. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga od 21. do 29. oktobra, Pošta Srbije predstavlja se drugi put zaredom, ovoga puta u saradnji sa Udruženjem književnika Srbije. Po do sada najpovoljnijoj ceni, 250 dinara po paketu/pošiljci, u specijalnoj ambalaži, Pošta će obezbediti jednostavno i pouzdano slanje knjiga sa Poštinog štanda u areni Hale 1 Beogradskog sajma, na bilo koju adresu u zemlji, najavio je v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević.

– Pošta je ovoj prestižnoj manifestaciji i posetiocima želela da doprinese više nego povoljnom fiksnom cenom za slanje jednog paketa/pošiljke bilo gde u Srbiji, da bi svi posetioci dodatno mogli da uživaju u “prazniku knjige”. Izdavače, takođe, pozivamo da posete Poštin štand i upoznaju se sa posebnim pogodnostima za slanje pošiljaka iz njihovih internet trgovina preko Pošte – rekao je Đorđević.

On je istakao da će Pošta i Udruženje književnika Srbije posetiocima zajednički ponuditi bogat i raznovrstan literarni i umetnički program. Između ostalog, dodao je, svetski poznata imena koja učestvuju na 60. Međunarodnim susretima pisaca u Beogradu, na Sajmu će predstaviti stvaralaštvo, potpisivati knjige i razgovarati sa čitaocima.

Izvor: ekapija.com

Foto: unsplash.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *