Home » Popusti na osiguranje motornih vozila do kraja aprila!

Popusti na osiguranje motornih vozila do kraja aprila!

0

Screenshot

Kompanija „Dunav osiguranje“ još jednom podseća sve svoje osiguranike, kao i nove potencijalne korisnike, da iskoriste prolećnu akciju osiguranja motornih vozila koja traje do kraja aprila ove godine.

Ova tradicionalna prolećna akcija Kompanije Dunavdonosi brojne pogodnosti za sve one osiguranike koji žele da dodatno zaštite svoje vozilo zaključenjem polisa kasko osiguranja, pomoći na putu, auto nezgode, kao i da ostvare brojne druge koristi.

Proleće sa sobom donosi brojne promene, ali neke navike kao što je kasko osiguranje vozila ne bi trebalo menjati, baš kao što i naš slogan kaže, „Sve se menja na proleće, samo kasko uvek ostaje!

Vlasnici novih automobila mogu ostvariti 15% popusta na visinu premije za zaključivanje polise auto-kasko osiguranja,dok 10% popusta za zaključivanje ili obnovu postojeće polise auto-kasko osiguranja očekuje vlasnike polovnih vozila starosti do pet godina.

Uz zaključenu polisu auto-kasko osiguranja tokom promotivne akcije očekuje vas i poklon vaučer u vrednosti od 4.000 dinara, koji možete iskoristiti za kupovinu auto kozmetike, pribavljanje servisnih, vulkanizerskih i ostalih usluga u sedamdeset centara „Dunav auta“ širom Srbije. 

Pravo na poklon vaučer dobijaju svi vlasnici motornih vozila koji u periodu od 21. marta do 30. aprila ove godine zaključe polise auto-kasko osiguranja za nova vozila, bez obzira na visinu premije i način otplate automobila, dok vlasnici polovnih automobila pravo na vaučer ostvaruju ukoliko premija osiguranja s porezom prelazi 20.000 dinara. 

Vaučeri se mogu iskoristiti do 15. 3. 2025. godine.

Celokupna registracija vozila može se obaviti na jednom mestu u centrima „Dunav auta“ sa kompletnom uslugom i dobijanjem registracione nalepnice i polise obaveznog osiguranja vozila. Plaćanje se može obaviti kešom ilikarticom, a takođe postoji mogućnosti plaćanja na rate od 6 do 12 meseci.

Za naše osiguranike spremili smo i pogodnosti za zaključenje osiguranja pomoći na putu. Uz zaključenukasko polisu vlasnici novih vozila dobijaju gratis polisu pomoći na putu sa paketom benefita za vlasnike novih vozila.Ukoliko posedujete polovno vozilo, osiguranje pomoći na putu možete dobiti uz popust od 30%. Kako se uvek trudimo da za naše osiguranike obezbedimo najbolje ponude, popust od 30% možete ostvariti i za osiguranje od autonezgode.

Dodatni popust od čak 50 procenata na visinu premije očekuje vlasnike polovnih automobila koji istovremeno zaključe i polisu pomoći na putu i osiguraju sebe i putnike u automobilu polisom osiguranja od auto-nezgode.

Više informacija o prolećnoj ponudi Kompanije „Dunav osiguranje“ i pogodnostima koje donosi, možete dobiti odlaskom u neku od poslovnica širom zemlje, posetom sajtu Kompanije www.dunav.com ili pozivom na broj 0800 386 286. Usluge u centrima „Dunav auta“ moguće je zakazati pozivom na broj telefona 0800 334 335.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *