Home » Palilulski naprednjaci oštro osudili večerašnji napad dela opozicije na Skupštinu grada Beograda

Palilulski naprednjaci oštro osudili večerašnji napad dela opozicije na Skupštinu grada Beograda

0

U večernjim satima, grupa ljudi predvođena liderima “Srbija protiv nasilja” pokušala je nasilno upasti u Skupštinu grada Beograda. Predsednik Aleksandar Vučić obraćajući se naciji poručio je da nema mesta panici i naglasio da nije nikakva revolucija u toku, ističući da će država mirno i blago reagovati kako bi sačuvao red i mir.

Uz oko 2.490 okupljenih na protestima, lideri opozicije su pokušali nasilno preuzimanje vlasti, ali predsednik Vučić je istakao da će izgrednici i siledžije biti privedeni, a država će odbraniti demokratiju i izbornu volju građana. Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je učesnike protesta da poštuju zakone i ne narušavaju javni red i mir, naglašavajući da će nasilni upadi biti procesuirani.

PALILULSKI NAPREDNJACI SE OGLASILI:

Opštinski odbor SNS Palilula najoštrije osuđuje divljački pokušaj upada i nasilnog zauzimanja Skupštine grada Beograda od strane dela opozicije na čelu sa liderima „Srbija protiv nasilja”.
Ono što je sigurno jeste da ovo nasilno ponašanje treba najoštrije osuditi, i da se opozicija koja se bori protiv nasilja svodi na jednu tačku delovanja – pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti. Za pokušaj nasilnog upada u državne institucije optužuju se upravo te institucije, jer s razlogom ne mogu da prihvate licemerne zahteve da se poraz opozicije pretvori u pobedu.
Ono što je najvažnije jeste da u Srbiji vlast dolazi izborom odnosno voljom građana i nikad nasiljem!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *