Home » Ove ukrase bi trebalo da stavite na jelku za sreću i prosperitet

Ove ukrase bi trebalo da stavite na jelku za sreću i prosperitet

0

Novogodišnja jelka, osim što ukrašava prostor i donosi pozitivna energiju, povezana je i sa lijepim emopcijama. Kada kitite jelku sa porodicom, povezujete se, zajedno radite nešto ispunjeni radosti.

Da biste privukli sreću u novoj godini, feng šui ukazuje da su vam potrebni svetlo tirkizne, plave i zelene kuglice. Možete je ukrasiti i jakim svetlima kako bi privlačila pažnju u domu i činila atmosferu u kući što više prazničnom, prenosi novosti.magazin.rs.

Da biste privukli ljubav, trebalo bi da okačite uparene ukrase na jelku. To mogu biti sežno beli golubovi, mandarinske patke ili nežna ružičasta srca. Oni koji su već pronašli svoju sreću trebalo bi da okače par beleški na novogodišnju jelku sa željama i porukama ljubavi i zahvalnosti jedni prema drugima.

Da biste privukli novac na Novu Godinu, feng šui ističe šišarke. Mogu biti ukrašene zlatnim ili srebrnim šljokicama. Za dekoraciju su pogodni i mali čokoladni medaljoni u zlatnoj foliji.

Feng šui stručnjaci predlažu da jelku smestite u zavisnosti šta želite i očekujete od naredne godine:

Istok (zdravlje i porodica) Jugoistok (novac i obilje) Jug (slava i reputacija) Sever (karijera) Centar doma (za stvari srca) Zapad (kreativnost) Severoistok (za samopouzdanje) Sjeverozapad (za povezivanje i komunikaciju) Jugozapad (za ljubav).

Izvor: ekapija.com

Foto: unsplash.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *