Home » Proglašena lista Aleksandar Vučić – Palilula sutra!

Proglašena lista Aleksandar Vučić – Palilula sutra!

0

Screenshot

Proglašena izborna lista “Aleksandar Vučić – Palilula sutra” za gradske izbore koji će se održati 2. juna 2024. godine. Sa ukupno 1.645 potpisa podrške naših sugrađana, ova lista snažno odražava poverenje i podršku zajednice.

Na vrhu liste “Aleksandar Vučić – Palilula Sutra” nalaze se Miroslav Ivanović, Luka Stojanović i Nenad Milenović. Izborna lista Srpske napredne stranke je predata juče Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) a nakon par sati i proglašena.

Srpska napredna stranka 27. aprila otpočela je prikupljanje potpisa podrške u gradovima i opštinama širom Srbije.
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić, raspisala je lokalne izbore za odbornike skupština 66 gradova i opština koji će biti održani 2. juna.
Osim u Beogradu, građani će izaći na birališta i u Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu, Pančevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu, Jagodini, Nišu, Užicu i Čačku.
Izbori će biti održani i u beogradskim opštinama Novi Beograd, Čukarica, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

Screenshot
Screenshot

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *