Home » Opština Palilula nagradila vukovce i đake generacije

Opština Palilula nagradila vukovce i đake generacije

0

Predsednik Gradske opštine Palilula, Miroslav Ivanović, svečano je uručio nagrade nosiocima Vukove diplome i đacima generacije iz palilulskih osnovnih i srednjih škola. Ceremonija je održana danas, 22. juna, u Centru za kulturu “Vlada Divljan”, okupivši učenike, njihove roditelje, nastavnike i predstavnike opštine kako bi zajedno proslavili postignute uspehe.

U ovoj školskoj godini, ukupno 144 učenika iz 17 osnovnih škola na Paliluli završilo je svoje osmogodišnje školovanje sa svim peticama, što je značajan uspeh koji zaslužuje priznanje. Takođe, među maturantima iz pet srednjih škola, njih 29 postiglo je najbolje ocene, čime su se istakli kao đaci generacije. Opština Palilula nagradila ih je za izvanredne rezultate i trud uložen u dosadašnje školovanje.

Dodeli diploma prisustvovala je i članica Veća, Elena Bilić, koja je čestitala nagrađenim učenicima i naglasila važnost kontinuiranog obrazovanja i ulaganja truda za postizanje vrhunskih rezultata. Opština Palilula ponosna je na svoje najuspešnije učenike i nastaviće da ih podržava u daljem školovanju i razvoju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *