Home » Konstituisana je Skupština GO Palilula

Konstituisana je Skupština GO Palilula

0

Konstituisana je Skupština Gradske opštine Palilula. Na konstitutivnoj sednici, koja je održana danas, 10. jula, u skupštinskoj sali Opštine Palilula, verifikovani su mandati odbornika i izabran je predsednik Skupštine.

Većinu od 55 odbornika novog saziva Skupštine opštine Palilula sa 33 mandata čine odbornici sa izborne liste ALEKSANDAR VUČIĆ – PALILULA SUTRA (Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – SPS; Rasim Ljajić – Socijaldemokratska partija Srbije – SDP Srbije; Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – JS; dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka – SRS; Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici – Zavetnici; Miloš Vučević – Srpska napredna stranka – SNS), sa koje je za predsednika Skupštine izabrana Bojana Sladojević.

Odbornici sa izborne liste KOALICIJA BIRAMO PALILULU imaju 14 mandata, dok osam mandata pripada odbornicima sa izborne liste Zeleni za Palilulu. Za sekretara Skupštine Gradske opštine Palilula postavljena je Jasmina Radović.

Konstitutivna sednica je protekla u atmosferi međusobnog uvažavanja i konstruktivnih razgovora, čime su odbornici pokazali spremnost da zajednički rade na unapređenju opštine Palilula. Očekuje se da će nova Skupština, sa Bojanom Sladojevićem na čelu, doneti mnoge važne odluke koje će doprineti daljem razvoju i poboljšanju kvaliteta života svih građana ove opštine.

Odbornici su izrazili nadu da će kroz dijalog i saradnju moći da reše sve izazove koji su pred njima i da će njihovi napori rezultirati boljitkom za sve stanovnike Palilule. U narednom periodu, predstoji im rad na brojnim projektima i inicijativama koje su od vitalnog značaja za lokalnu zajednicu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *