Home » NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ! Sneg će paralisati ove delove zemlje, a evo šta tokom noći očekuje Beograd – Srbija u OLUJNOJ ZONI

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ! Sneg će paralisati ove delove zemlje, a evo šta tokom noći očekuje Beograd – Srbija u OLUJNOJ ZONI

0

Večeras je u Srbiji oblačno vreme, mestimično s kišom, a na visokim planinama sa snegom, kaže najnovija prognoza RHMZ.

Tokom noći sa padom temperature kiša će preći u sneg i u nižim predelima, prvo na severu, zapadu i jugozapadu, a zatim i u centralnim krajevima Srbije, pa se do jutra očekuje i mestimično formiranje manjeg snežnog pokrivača, ističu u svojoj najavi.

Na području Beograda oblačno, povremeno s kišom, a u drugom delu noći kiša će preći u sneg.

SUTRA SNEG UZ FORMIRANjE SNEŽNOG POKRIVAČA, U UTORAK LEDENI DAN, POSLE PODNE PRESTANAK PADAVINA

Sutra (08.01.) hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, uz stvaranje snežnog pokrivača, osim u Negotinskoj Krajini.

U utorak (09.01.) u većini mesta ledeni dan sa dnevnom temperaturom ispod 0 °C, pre podne uz provejavanje slabog snega, posle podne prestanak padavina.

U drugoj polovini sedmice očekuju se umereni i jaki jutarnji mrazevi i ponegde magla. Danju suvo uz delimično razvedravanje ali će se zadržati hladno vreme, u većini mesta dnevna temperatura oko 0 °C.

SNEŽNE PADAVINE PO SATIMA

Na sajtu Vreme i radar precizno, iz sata u sat, pokazuju kako se vreme menja, tj. šta možemo da očekujemo od sutra.

Po svemu sudeći, Božić će biti kišovit, temperatura će pasti u odnosu na prethodne dane, a krajem dana sa zapada stiže i sneg. Snežne padavine označene roze bojom potom se šire Srbijom.

Izvor:Kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *