Home » Važne odluke donete na 26. sednici Skupštine Gradske opštine Palilula

Važne odluke donete na 26. sednici Skupštine Gradske opštine Palilula

0

Na 26. sednici Skupštine Gradske opštine Palilula, koja se održala danas, 26. januara, donete su važne odluke koje će doprineti daljem razvoju opštine. U skladu sa usvojenim predlozima, imenovan je Marko Paunović za direktora Turističke organizacije Gradske opštine Palilula, čime se otvaraju nove perspektive za turističke aktivnosti na ovom području.

Osim toga, usvojeni su predlozi rešenja o imenovanju Opštinskog Saveta roditelja za Predškolsku ustanovu i osnovne škole Gradske opštine Palilula za školsku 2023/24. godinu. Takođe, doneta su rešenja o imenovanju Opštinskog Saveta roditelja srednjih škola GO Palilula za tekuću školsku godinu, što predstavlja korak ka jačanju saradnje između obrazovnih institucija i roditeljske zajednice.

Odbornici su takođe podržali predlog Plana postavljanja privremenih objekata-kioska na području GO Palilula, što će doprineti raznovrsnosti lokalne ponude i podržati preduzetništvo. Pored toga, usvojen je i Predlog Godišnjeg plana rada Štaba za vanredne situacije GO Palilula za 2024. godinu, čime se unapređuje pripravnost i efikasnost u reagovanju na eventualne vanredne situacije.

Ove odluke svedoče o posvećenosti lokalnih organa da unaprede životne uslove građana Palilule i stvore prosperitetnu sredinu za sve stanovnike ove opštine.

Izvor: palilula.org.rs

Foto: palilula.org.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *