Home » Izdavanje doživotnih kartica za javni prevoz starijima od 65 godina

Izdavanje doživotnih kartica za javni prevoz starijima od 65 godina

0

Grad Beograd ponovo je pokrenuoinicijativu koja će omogućiti besplatan pristup gradskom javnom prevozu za sugrađane starije od 65 godina. Ove personalizovane kartice, koje će biti doživotne, pružiće mogućnost lakšeg i jeftinijeg kretanja našim starijim sugrađanima.

Proces izdavanja personalizovanih kartica biće jednostavan. Svi sugrađani stariji od 65 godina, sa prebivalištem na teritoriji grada Beograda, uz ličnu kartu, moći će da preuzmu svoju karticu radnim danima od 8 do 15 časova. Lokacija za preuzimanje će biti novi Uslužni centar u Borči, na adresi Ivana Milutinovića 12v, kao i zgrada Opštine u Takovskoj 12.

Ova inicijativa ima za cilj da olakša svakodnevne aktivnosti našim sugrađanima starije životne dobi i da im pruži podršku u kretanju kroz grad. Besplatan pristup javnom prevozu za starije sugrađane je deo šire strategije Grada Beograda usmerene ka stvaranju inkluzivnog i pristupačnog okruženja za sve građane.

Za dodatne informacije o procesu izdavanja kartica, sugrađani se mogu obratiti nadležnim službama Grada Beograda ili posetiti zvanični sajt Grada. Očekuje se da će ova inicijativa pozitivno doprineti kvalitetu života naših starijih sugrađana i unaprediti njihovo iskustvo korišćenja gradskog javnog prevoza.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *