Home » „Dunav osiguranje“: popusti i poklon vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara do kraja aprila

„Dunav osiguranje“: popusti i poklon vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara do kraja aprila

0

Sve se menja na proleće, samo kasko uvek ostaje

Prvi dani proleća u znaku su manifestacije koju željno iščekuju svi ljubitelji četvorotočkaša – Sajma automobila. Kompanija „Dunav osiguranje“ je 21. marta simbolično  započela prolećnu akciju za osiguranje motornih vozila, u okviru koje su pripremljeni brojni popusti i pogodnosti za sve one koji se opredele za osiguranje motornih vozila.

„Sa početkom Sajma automobila, sada već tradicionalno, počinje i naša prolećna promotivna akcija za osiguranje motornih vozila, koja vlasnicima novih automobila donosi 15% popusta na visinu premije za zaključivanje polise auto-kasko osiguranja i 10% popusta za zaključivanje ili obnovu postojeće polise auto-kasko osiguranja za polovna vozila starosti do pet godina“ , kaže Ljubomir Zec, direktor Sektora interne i eksterne prodaje u Kompaniji „Dunav osiguranje“, i dodaje: „Uz zaključenu polisu auto-kasko osiguranja, sve naše osiguranike tokom promotivne akcije očekuje i poklon vaučer u vrednosti od 4.000 dinara, koji mogu iskoristiti za kupovinu auto kozmetike, pružanje servisnih, vulkanizerskih i ostalih usluga u sedamdeset centara ’Dunav auta’ širom Srbije. Više informacija zainteresovani mogu dobiti i pozivom na broj Kontakt centra „Dunav auta“ 0800 334 335“. 

Poklon vaučer dobijaju svi vlasnici motornih vozila koji u periodu od 21. marta do 30. aprila ove godine, tokom prolećne akcije, zaključe polise auto-kasko osiguranja za nova vozila, bez obzira na visinu premije i način otplate automobila. Zaključenje te polise donosi i dodatne pogodnosti – gratis polisu pomoć na putu, paket benefit.

Prilikom ugovaranja i obnove postojeće polise kasko osiguranja za polovne automobile, pravo na vaučer ostvaruju vlasnici automobila čija premija s porezom prelazi 20.000 dinara.

„’Dunav osiguranje’ brine o najboljem interesu svojih osiguranika i zato smo u okviru prolećne akcije omogućili i dodatne popuste od 30% na visinu premije osiguranja od auto-nezgode i 30% popusta na visinu premije za jedan od paketa  osiguranja pomoći na putu, za one vlasnike polovnih automobila koji svoju sigurnost žele da povećaju odabirom ove polise. Dodatni popust od čak 50 procenata na visinu premije očekuje vlasnike polovnih automobila koji istovremeno zaključe i polisu pomoći na putu i osiguraju sebe i putnike u automobilu polisom auto-nezgode“, ističe Ljubomir Zec. 

Bilo da ovog proleća menjate automobil ili stare navike zamenjujete za neke nove koje će vam doneti više sigurnosti, razmotrite prolećnu ponudu Kompanije „Dunav osiguranje“ i brojne pogodnosti koje ona donosi.

Više informacija o novoj promotivnoj akciji „Dunav osiguranja“ možete dobiti na štandu Kompanije u okviru Sajma automobila, u Hali 1, odlaskom u neku od poslovnica širom zemlje, posetom sajta Kompanije www.dunav.com ili pozivom Kontakt centra na broj 0800 386 286.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *