Home » DEDA MRAZOVI, VILENJACI I ŽONGLERI “Beogradska zima” počinje u ponedeljak

DEDA MRAZOVI, VILENJACI I ŽONGLERI “Beogradska zima” počinje u ponedeljak

0

Dečji kulturni centar Beograd, u okviru manifestacije “Beogradska zima” pripremio je novogodišnju muzičko-scensku zabavu za decu i njihove porodice.

Centralni događaj dečije “Beogradske zime” – Novogodišnji karneval i Dečji novogodišnji koncert – biće održani u centru grada u ponedeljak, 11. decembra 2023. od 11.30, kada će iz Knez Mihailove ulice (kod Delijske česme) krenuti karnevalska novogodišnja povorka.

U karnevalu će učestvovati deca iz predškolske ustanove „Dečji dani“, Deda Mrazovi, vilenjaci, artisti na štulama i žongleri. Tačno u podne počeće program na Trgu republike, koji će voditi glumac Lazar Dubovac, a u kojem će učestvovati Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Ivana Peters i Peđolino sa Horom Dečjeg kulturnog centra Beograd i Horom „Čarolija“.

„Novogodišnji dečiji karavan“ već naredni dan kreće na put po beogradskim naseljima van centralne gradske zone – Obrenovac, Sopot, Mladenovac, Čukarica (Umka), Zvezdara (Mali Mokri Lug), Barajevo, Palilula (Kotež), Voždovac.

U ovim rubnim delovima grada koncerti i pozorišne predstave za decu biće održane 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 21. i 22. decembra. Na koncertima će, pored poznatih pevača, učestvovati lokalni školski dečji horovi okupljeni u projektu „Beograd peva“.

Nakon koncerta, publika će imati priliku da uživa u pozorišnim predstavama za decu koje će realizovati Pozorište lutaka „Pinokio“.

Izvor:Kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *