Home » Aleksandar Šapić obišao radove na izgradnji vrtića u Borči i najavio kanalizaciju i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda za naselja na levoj obali Dunava

Aleksandar Šapić obišao radove na izgradnji vrtića u Borči i najavio kanalizaciju i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda za naselja na levoj obali Dunava

0

Screenshot

Predsednik opštine Palilula Miroslav Ivanović zajedno sa predsednikom Privremenog organa Grada Beograda Aleksandrom Šapićem obišao je danas radove na izgradnji vrtića u Borči.
Šapić je tom prilikom najavio da bi trebalo da objekat bude završen do septembra, nakon čega sledi opremanje. Takođe on je tom prilikom rekao da su raspisane javne nabavke za izgradnju kanalizacije i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.
Kapacitet vrtića u Borči biće za oko 270 dece, a broj prijavljenih je već dvostruko veći, što pokazuje da je ovaj objekat bio veoma potreban naveo je Šapić.

Ovo će biti jedan od najvećih vrtića u Beogradu, a mislim i najlepših jer je na lepom mestu s velikim dvorištem. Izgradnja vrtića u Beogradu se nastavlja, a među prvima će biti i objekat u Ovči sa oko 140 mesta – rekao je Šapić.

Kada je reč o kanalizaciji u ovom delu Palilule, stav države je bio da se još jednom pokuša sa Evropskom investicionom bankom, s kojom je i potpisan ugovor za finansiranje ovog važnog projekta.
Ivanović i Šapić obišli su i novi Uslužni centar u Borči u kojem su pored službi opštine Palilula i ispostave Sekretarijata za javne prihode, Nacionalne službe za zapošljavanje, Sekretarijata za upravu, Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju, Pošte, PIO fonda, JKP Beogradski vodovod i kanalizacija i Infostana.

Screenshot
Screenshot

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *